Witsel en negen ploegmaats slepen een punt uit de brand

23-07-2017 16:08
2

Axel Witsel heeft voor een keertje eens niet kunnen winnen in China. Met Tianjin Quanjian pakte onze landgenoot zondag een punt tegen Henan Jianye. Het werd 1-1. De ploeg van Witsel eindigde de match met tien spelers.

In de eerste helft kwam de ploeg van Witsel op voorsprong via Xuri Zhao. Na de rust gaf Tianjin Quanjian de zege weg. In de 71e minuut werd Haolun Mi uitgesloten. Hij liep immers tegen een tweede gele kaart aan. Vijf minuten later bracht Jinbao Zhong Henan Jianye langszij en zette de eindscore op het bord. Witsel speelde de volledige wedstrijd.

In de stand staat Tianjin Quanjian nu derde met 32 punten. Na achttien speeldagen lijkt leider Guangzhou Evergrande wel al veel te ver weg voor Witsel en co. Guangzhou Evergrande heeft namelijk al 41 punten.