'Spaanse clubs willen Bruggeling verlossen van uitzichtsloze situatie'

'Spaanse clubs willen Bruggeling verlossen van uitzichtsloze situatie'

23-07-2017 15:58

Club Brugge haalde al tien nieuwe namen binnen en dat betekent dat er ook nog diverse spelers zullen moeten vertrekken. Tomas Pina komt serieus in aanmerking voor een transfer en twee Spaanse clubs zijn bereid om de strijd met elkaar aan te binden.

Volgens bronnen van de Spaanse krant Superdeporte willen zowel Levante als Eibar een poging wagen om de 29-jarige middenvelder terug te halen naar zijn vaderland. Levante zou daarbij naar verluidt meer denken aan een verhuurperiode. Een uitleenbeurt met een optie tot koop lijkt de meeste logische optie voor Blauw-Zwart, omdat het nu slechts een marge van de transfersom van drie miljoen euro zou kunnen recuperen. 

Superdeporte denkt dat er volgende week al een beslissing valt over de toekomst van Pina. In Brugge hoeft hij alvast zeker niet op speeltijd te rekenen, nadat hij vorig jaar mede door blessures al tot amper 11 optredens wist te komen. De controlerende middenvelder ontbreekt vanzelfsprekend ook op de Europese lijst van Club, waarmee coach Ivan Leko nog maar eens een duidelijk signaal gaf richting de overbodige Pina.