De Bruyne verwacht veel goals van Lukaku: ''Moyenne is indrukwekkend''

De Bruyne verwacht veel goals van Lukaku: ''Moyenne is indrukwekkend''

23-07-2017 15:10
1

Romelu Lukaku heeft zijn start niet gemist bij Manchester United. De duurste Belg uit de voetbalgeschiedenis scoorde twee keer in zijn eerste drie optredens voor de Engelse topclub. Kevin De Bruyne verwacht dat zijn collega-Rode Duivel deze lijn door zal trekken.

De Bruyne steekt de loftrompet in gesprek met de Engelse krant The Guardian. ''Lukaku zal het uitstekend gaan doen bij Manchester United. Iedereen kent zijn kwaliteiten. Natuurlijk is hij geen Messi. Hij heeft zijn eigen stijl. Het is een sterke gast, die ook geniaal kan zijn. Zijn doelpuntenmoyenne is indrukwekkend. Hij is 24 jaar, maar je kan zeggen dat hij één van de beste ter wereld is'', looft De Bruyne.

De smaakmaker van Manchester City verwacht dan ook dat Lukaku ook bij aartsrivaal United weer makkelijk het net zal vinden. ''Ik denk dat hij dit seizoen tussen de 20 en 25 goals zal maken en deze balans zal voor zich spreken. Deze megatransfers maken veel los in de media, maar daar moet hij niet aan denken'', sluit De Bruyne nog af met een wijze raad.