'Spanjaarden richten vizier nog maar eens op sterkhouder Anderlecht'

'Spanjaarden richten vizier nog maar eens op sterkhouder Anderlecht'

23-07-2017 13:08
1

Kara Mbodji wil nog voor het einde van de transfermercato een droomtransfer naar een buitenlandse topcompetitie maken. De Senegalees van Anderlecht krijgt de clubs waarschijnlijk voor het uitkiezen, want meerdere clubs volgen hem op de voet.

Met name vanuit de Premier League zou de nodige interesse voor Mbodji zijn. De Engelse competitie heeft ook de voorkeur voor de verdediger.  La Dernière Heure meldt dat na Watford en West Bromwich Albion ook Leicester City in de race is. De vraagprijs zou voor de sensationele kampioen van 2015/16 geen enkel probleem zijn. Er liggen echter kapers op de kust.

Sevilla zou het vizier namelijk nog maar eens op het Astridpark hebben gericht. De Spaanse subtopper speurt nog naar een ideale opvolger voor Adil Rami, die naar Olympique Marseille trok. Volgens Diario de Sevilla is de clubleiding tijdens hun zoektocht uitgekomen bij Mbodji. Sevilla waagt mogelijk een nieuwe poging voor een sterkhouder van paars-wit, nadat Dennis Praet, Leander Dendoncker en Lukasz Teodorczyk eerder (nog) niet naar Spanje trokken.

Lees ook: KNAP! Kara draagt Supercup op aan landgenoten na drama in Senegal
Lees ook: Verschueren geeft Kara twee goede redenen om bij Anderlecht te blijven