Gaat AC Milan ook miljoenen aan Anderlecht schenken? 'Alternatief voor Belotti'

Gaat AC Milan ook miljoenen aan Anderlecht schenken? 'Alternatief voor Belotti'

23-07-2017 12:45
3

AC Milan is terug van weggeweest. Deze zomer kocht de Italiaanse club er lustig op los. Andrea Belotti moet de volgende topaankoop worden. Gaat zijn transfer niet door dan komt volgens Sky Italia niemand minder dan Lukasz Teodorczyk in beeld bij de 

Belotti is al een tijdje in beeld bij AC Milan. Naar verluidt heeft de Italiaanse topclub veertig miljoen euro veil voor de aanvaller van Torino. Ook wil het Gabriel Paletta en M'Baye Niang in de deal betrekken. Torino lijkt nog niet toe te happen. Het zou immers liefst honderd miljoen euro willen hebben voor Belotti. 

Geld is bij AC Milan geen probleem meer. Dankzij het Chinese geld van de nieuwe investeerders kwamen onder meer al Leonardo Bonucci, Lucas Biglia en André Silva. Moest Milan toch afhaken voor Belotti dan komt volgens Sky Italia Teodorczyk. Door zich vorig seizoen tot topschutter van de Jupiler Pro League te kronen, speelde hij zich in de kijker van heel wat clubs, maar voorlopig kreeg Anderlecht nog geen concreet bod binnen op de Poolse spits.