Lukaku krijgt meteen belangrijke taak na defensieve problemen Man Utd

Lukaku krijgt meteen belangrijke taak na defensieve problemen Man Utd

23-07-2017 11:51
1

Manchester United heeft in de voorbereiding een forse tegenvaller moeten slikken. Marcos Rojo is mogelijk nog tot januari uitgeschakeld met een zware knieblessure, stelt manager José Mourinho.

Rojo liep de blessure in april in het Europa League-duel met Anderlecht op, waarna hij in mei een operatie onderging. Het einde van zijn revalidatie is voorlopig nog niet in zicht. Mourinho kampt toch al met defensieve problemen. Ook Luke Shaw en Ashley Young missen de start van de Premier League volgende maand.

"Er is geen enkele kans dat deze spelers fit zijn voor het begin van de Premier League", laat Mourinho weten aan Sky Sports. "Luke zal als eerste terugkeren. Marcos zal de laatste zijn en Ashley zit er ergens tussenin. Shaw waarschijnlijk in september, Young in oktober en Marcos in december of zelfs januari." Het drietal is wel met de selectie afgereisd naar de Verenigde Staten.

"Het is belangrijk voor ze dat ze bij de groep zijn en niet alleen in Manchester", aldus Mourinho, die tot dusver een goed gevoel heeft over zijn selectie. "Ik moet zeggen dat de groep erg sterk is." Romelu Lukaku zal met zijn doelpunten voor de punten moeten zorgen.