Ik moest de ploeg even helpen, maar ik speel het liefst op het middenveld

"Ik moest de ploeg even helpen, maar ik speel het liefst op het middenveld"

23-07-2017 09:01
2

Het was een opvallende zet van René Weiler in de Supercup. Doelpuntenmaker Adrien Trebel moest noodgedwongen op de linksachter spelen bij Anderlecht. Iets dat hij liever niet meer ziet gebeuren.

Ivan Obradovic begon dan wel als linksachter aan de wedstrijd, hij werkte de wedstrijd niet af. De Serviër moest noodgedwongen naar de kant. Weiler keek naar de bank, maar zag geen vervanger rondlopen. Die vond hij wel op het veld in de vorm van Trebel. Tijdens de wedstrijd was het ook duidelijk dat Trebel het maar een bizarre beslissing vond.

Trebel speelde tijdens de voorbereiding ook al enkele keren op de linksachter. Hopelijk de laatste keer, vindt hij. "Ik speel het liefst op het middenveld, maar Obradovic was niet helemaal fit, dus ik moest de ploeg even helpen. Maar mijn favoriete positie blijft middenvelder", reageerde Trebel na de wedstrijd tegenover Het Nieuwsblad.

Voor zijn verplaatsing naar de linksachter kon de middenvelder imponeren met een mooie kopbalgoal. "Dat was inderdaad mooi, maar het belangrijkste is dat we goed aan het seizoen begonnen zijn", reageerde hij. "We spelen om prijzen te winnen en dat hebben we gedaan. We moeten nu even recupereren, want we hebben hard gewerkt in de voorbereiding", besluit hij.