Real Madrid is nog niet klaar, Zidane kondigt transferactiviteit aan

Real Madrid is nog niet klaar, Zidane kondigt transferactiviteit aan

22-07-2017 22:36

Zinedine Zidane bevestigt dat Real Madrid op zoek is naar een nieuwe spits. Het vertrek van Alvaro Morata naar Chelsea heeft een gaatje geslagen in de selectie van De Koninklijke.

In Spanje werd zaterdag gesuggereerd dat Kasper Dolberg (Ajax) en Domenico Berardi (Sassuolo) in beeld zijn om Morata op te volgen bij Real Madrid. Zidane doet geen uitspraken over de twee toptalenten. "Maar het klopt dat we nu een spits missen", erkent de Real-trainer in gesprek met Diario AS.

"We hebben allemaal kunnen zien wat Morata voor ons heeft betekend afgelopen seizoen. Hij voegde veel toe aan de ploeg", vervolgt Zidane. "Op dit moment zijn er 28 spelers mee op trainingskamp en daar focus ik me op. Zoals altijd kan er tot 31 augustus van alles gebeuren."

Real Madrid versterkte zich deze zomer met Theo Hernandez (Atlético Madrid) en Dani Ceballos (Real Betis). De komst van Kylian Mbappé van AS Monaco is ver weg. Zidane: "Hij is een goede speler, maar ik denk alleen maar aan de volgende wedstrijd (Manchester United, red.) en het seizoen dat eraan komt."