KAA Gent wint als eerste ploeg de Memorial Marc Steenackers

22-07-2017 18:37
9

Zaterdag stond de eerste Memorial Marc Steenackers op het programma. De galamatch om de overleden directeur van KFCO Beerschot-Wilrijk te eren werd gewonnen door KAA Gent. De Buffalo's versloegen Beerschot Wilrijk met 3-2.

Het einde van een zware en lange oefencampagne voor KAA Gent ligt achter ons. Zaterdag oefenden de Buffalo's voor de laatste keer. Op het Kiel liepen de bezoekers 0-2 uit. Kubo en Sylla scoorden voor Gent.

Daarna ging even het licht uit bij de Buffalo's. Op twee minuten tijd kwam Beerschot langszij. Placca maakte de aansluitingstreffer. De gelijkmaker was een eigen doelpunt van Mitrovic. Twintig minuten voor het einde bezorgde Simon KAA Gent alsnog de overwinning.

Opstelling KFCO Beerschot-Wilrijk: Romo Diarra, Swinkels Van den Bergh De Jonghe Pietermaat Van Hyfte Messoudi, Losada Maes en Placca