Meevaller voor Lokeren: blessure valt mee, sterkhouder wel onzeker voor Club

Meevaller voor Lokeren: blessure valt mee, sterkhouder wel onzeker voor Club

24-07-2017 15:56

Sporting Lokeren heeft zijn laatste oefengalop voor de start van het nieuwe seizoen gewonnen. Thuis legde het Roeselare met 2-0 over de knie. Er was ook minder nieuws voor Lokeren, want Killian Overmeire als Samy Kehli vielen geblesseerd uit. 

Na amper 9 minuten liet Hupperts de weinige fans in het Daknamstadion al opveren. Voor het tweede doelpunt van de middag moesten we wachten tot het begin van de tweede helft. Toen zette Milic de eindstand op het bord. Op het uur kreeg Borry bij de bezoekers nog rood (2x geel).

Ondanks de zege houdt Lokeren ook een wrang gevoel over aan het oefenduel. De blessures van Overmeire en Kehli komen immers op een slecht moment. Volgende week begint de competitie en dan hopen ze bij Lokeren de twee te kunnen gebruiken tegen Club Brugge. In de komende dagen moet duidelijk worden hoe zwaar geblesseerd de spelers zijn.  

Opstelling Lokeren: Verhulst, Marzo, Maric, Overmeire (37’ Persoons), De Sutter, Kehli (46’ Skulason), Terki (72’ Straetman), Hupperts (61’ Slagveer), Rassoul, Söder (46’ Milic) en Mpati (46’ De Ridder).
Opstelling Roeselare: Biebauw, Damman (72’ M. Monteyne), Borry, Zolotic, Grisez (46’ P. Monteyne), Bochet (46’ Brodic), Godwin (72’ Samyn), Dufour (72’ Ibou), Seoudi (64’ Wang), Lecomte (79’ en Brouwers (72’ Cornet).

Update 24/7 15.56: Lokeren heeft goed nieuws gekregen over Kilian Overmeire. Er werd gevreesd voor een spierscheuring, maar uit nader onderzoek is gebleken dat het minder erg is. Desondanks blijft hij wel onzeker voor het eerste duel van de competitie.