Einde verhaal voor Brugs trio, Leko zet hen niet in Europese selectie

Einde verhaal voor Brugs trio, Leko zet hen niet in Europese selectie

22-07-2017 16:05
2

Ivan Leko heeft zijn Europese selectie voor de wedstrijd van woensdag tegen Istanbul Basaksehir doorgegeven aan de UEFA. Daarin is er voor enkele opvallende spelers geen plek.

Bij de doelmannen is Ludovic Butelle een opvallende afwezige. Hij was er ook al niet bij op de Brugse Metten. Leko rekent duidelijk niet meer op de Fransman, die mag (of zelfs moet) vertrekken bij Club.

Ook Tomas Pina en Ricardo van Rhijn, die al langer worden gelinkt aan een vertrek, zijn er niet bij. Een opvallende aanwezige is dan weer José Izquierdo. Op de Brugse Metten was hij er niet bij, maar Leko hoopt op de Colombiaan te kunnen rekenen voor de Europese wedstrijden.

Jonkies en Belgen
Andere opvallende afwezigen zijn Elton Acolatse (blessure), Riley McGree, Erhan Masovic en Carlos Strandberg. McGree is nog met de nationale ploeg actief en zal dus nog niet kunnen spelen. Voor Strandberg en Masovic lijkt er dit seizoen geen plek te zijn in de A-selectie. Zij worden waarschijnlijk uitgeleend of moeten hopen op vertrekkers.

De Belgische jonkies Ahmed Touba, Dion Cools, Thibault Vlietinck en Jens Teunckens werden niet opgenomen in de selectie, maar kunnen door de regels van de UEFA wel spelen. Zij hoeven dus niet in de lijst te staan.

Selectie:
Doel: Horvath, Hubert
Verdedigers: Engels, Poulain, Palacios, Mera, Denswil, De Bock, Mechele
Middenvelders: Simons, Vanaken, Vormer, Rotariu, Nakamba, Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Izquierdo, Limbombe, Dennis, Perbet