'Ex-spits van Anderlecht en Mechelen mag na half jaar al opkrassen in Zuid-Korea'

'Ex-spits van Anderlecht en Mechelen mag na half jaar al opkrassen in Zuid-Korea'

Gepubliceerd: zaterdag 22 juli 2017 om 14:28za 22-07-2017 om 14:28

Het avontuur van Dalibor Veselinovic in Zuid-Korea is van zeer korte duur geweest. Het contract van de boomlange spits zou al na amper een half jaar verscheurd zijn door Incheon United.

Veselinovic mocht na 2,5 seizoenen bij KV Mechelen in januari transfervrij vertrekken naar de eersteklasser. De samenwerking is echter uitgedraaid op een grote flop. De 29-jarige Serviër kwam in negen duels niet tot scoren en mag volgens bronnen nu al zijn koffers pakken bij de nummer voorlaatst uit de K-League. Incheon United gaat de degradatiestrijd verder aan zonder hem, nadat hij op 13 mei zijn laatste minuten speelden.

Het is een nieuwe tegenvaller voor Veselinovic voor wie het de afgelopen jaren sowieso niet soepel loopt in zijn carrière. Anderlecht pikte hem in januari 2011 verrassend op bij FC Brussels, maar bij paars-wit kwam hij nauwelijks tot 14 optredens en éen goal. Uitleenbeurten aan KV Kortrijk, Beerschot AC en Waasland-Beveren waren nog redelijk succesvol, voordat hij in 2014 naar KV Mechelen trok. 84 matchen en 16 goals later was KVM echter op hem uitgekeken. De aanvaller van 1m98 mag dus nu weer op zoek naar een nieuwe club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws