Schrijvers voelt zich gepasseerd door Stuivenberg: ''Zag dat niet graag gebeuren''

Schrijvers voelt zich gepasseerd door Stuivenberg: ''Zag dat niet graag gebeuren''

22-07-2017 13:08

Racing Genk moet het bij de start van de competitie stellen zonder sterkhouder Alejandro Pozuelo, die niet op tijd fit geraakt. Siebe Schrijvers hoopte de vervanger van Pozuelo te worden, maar de jongeling lijkt tot zijn grote teleurstelling naast een basisplaats te grijpen.

Genk oefende recentelijk tegen Ajax. Schrijvers zat op de bank, want Albert Stuivenberg gaf de voorkeur aan Leandro Trossard. Dit was een mentale tik voor Schrijvers. "In alle eerlijkheid, ik zag het niet graag gebeuren dat Trossard tegen Ajax centraal werd uitgespeeld, terwijl ik op de bank zat'', baalt hij in Het Belang van Limburg.

Schrijvers had dit namelijk ook niet aan zien komen. "Nu Pozuelo afwezig is, rekende ik erop om zijn plaats over te nemen", spreekt hij duidelijke taal tegenover de krant. De 21-jarige Schrijvers zal dus nog flink moeten concurreren met Trossard, de andere youngster bij de Limburgers. Schrijvers speelde afgelopen seizoen 25 duels duels voor Genk, nadat hij voor de jaarwisseling was uitgeleend aan Waasland-Beveren.