OFFICIEEL: D’Onofrio-connectie doet het weer: Runje komt naar de Bosuil

OFFICIEEL: D’Onofrio-connectie doet het weer: Runje komt naar de Bosuil

21-07-2017 17:15
4

Luciano D’Onofrio heeft zijn connecties nog eens aangesproken om een grote naam naar Antwerp te halen. Volgens Het Nieuwsblad wordt Vedran Runje namelijk de nieuwe keeperstrainer op de Bosuil.

De ex-speler van Standard ondertekende een contract van twee seizoenen en zal de technische staf van trainer Lazslo Bölöni versterken. De doelmannen van de Great Old zullen vanaf volgend seizoen dus niet meer getraind word door Jerry Vanacker. Hij wordt de nieuwe videoanalist voor Antwerp.

Vedran Runje speelde een groot deel van zijn carrière in België bij Standard, waar hij D’Onofrio uiteraard leerde kennen. Hij verhuisde in de zomer van 1998 van Hajduk Split naar Luik. In 2001 verhuisde hij naar Olympique Marseille, maar na drie seizoenen keerde hij terug naar Sclessin. Na een jaartje bij Besiktas sloot hij zijn loopbaan af in Frankrijk bij Lens.

Update 17.15 uur: Antwerp heeft de komst van Runje als keeperstrainer bevestigd. Zoals verwacht wordt Jerry Vanacker vanaf nu full time video-analyst. Een job die hij eerder combineerde met die van keeperstrainer.