Update: 'Gillet wil transfer forceren en zet Nantes voor het blok'

Update: 'Gillet wil transfer forceren en zet Nantes voor het blok'

20-07-2017 23:45

Het heeft er alle schijn van dat Besnik Hasi opnieuw een grote vis gaat binnenhalen. In de Franse pers geeft Guillaume Gillet namelijk zelf aan dat hij naar Olympiakos wil vertrekken.

Gillet heeft nog wel een jaar contract in de Ligue 1, maar door het vertrek van Sergio Conceiçao is het vet toch van de soep. Gillet wil de nieuwe uitdaging aangaan. "Ja, ik wil spelen voor Olympiakos. Dat is mijn wens", bevestigt hij aan Sports DNA.

De beide clubs moeten er wel nog uitgeraken, en dat is niet zo evident. "Het spijt me, ik kan geen financiële details geven. De twee clubs moeten een akkoord vinden. Ik kan alleen maar wachten", geeft Gillet aan.

Hasi kent de 22-voudige Rode Duivel natuurlijk goed, hij had hem nog onder zijn hoede bij Anderlecht. Met Mehdi Carcela en Vadis Odjidja kon hij eerder deze zomer al twee oude bekenden uit de Belgische competitie op de kop tikken.

Update 23.45 uur: Gillet wil blijkbaar absoluut vertrekken naar Olympiakos. Volgens Ouest France daagde hij woensdag niet op voor de training onder nieuwe trainer Claudio Ranieri. De ex-speler van Anderlecht heeft volgens het Franse medium afgemeld met een spierblessure, maar het heeft er alle schijn naar dat hij Nantes onder druk wil zetten om een overeenkomst met Olympiakos te vinden.