'Liverpool geeft niet op na geweigerd bod van 75 miljoen euro'

'Liverpool geeft niet op na geweigerd bod van 75 miljoen euro'

20-07-2017 08:15
0

Liverpool laat zich niet uit het veld slaan nu RB Leipzig een bod van 75 miljoen euro op Naby Keita heeft geweigerd. The Reds bereiden een nieuw bod voor op de Guinese middenvelder.

Althans, dat meldt tabloid The Daily Mail. Volgens het Britse medium wil manager Jürgen Klopp een nieuwe poging wagen om Keita weg te halen bij Leipzig. De speler wil zelf heel graag naar Liverpool. De club bekijkt de mogelijkheden om een nieuw bod te lanceren en Leipzig in de verleiding te brengen om Keita te laten gaan. De middenvelder geldt als topprioriteit in Engeland. De eerste twee aanbiedingen werden afgeslagen, de derde moet hem losweken.

Leipzig-eigenaar Dietrich Mateschitz bevestigt dat de club een bod van 75 miljoen op Keita heeft afgewezen. Of het bod uit Liverpool komt zegt hij niet, maar vermoedelijk wel. "We verkopen geen contractspelers om er veel geld aan te verdienen", zegt hij tegen BILD. "Laat me je een voorbeeld geven: onlangs hebben we een bod van 75 miljoen op Keita gekregen. Geen denken aan. Hij staat nog steeds onder contract en gaat hem uitdienen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie