Sint-Truiden en Westerlo houden elkaar in evenwicht

19-07-2017 21:10

Sint-Truiden en Westerlo stonden woendagavond in Herk-de-Stad tegenover elkaar tijdens een oefenwedstrijden. Beide ploegen hebben duidelijk nog werk voor de competitiestart. Na een matige pot voetbal stond er 0-0 op het scorebord.

STVV was tijdens de eerste helft de betere ploeg tegen het vorig seizoen gedegradeerde Westerlo. Spits Yohan Boli kopt de eerst kans hoog over doel. Aan de overzijde had STVV-doelman Lucas Pirard moeite met een schot van Maxime Annys.

Na de rust kwam Westerlo steeds beter in de partij. Jens Naessens kreeg op het uur een prima mogelijkheid, maar de spits kopte over de kooi van Pirard. Door de vele wissels verdween het tempo echter helemaal uit de wedstrijd na de pauze.

STVV kreeg nog een kansje op de overwinning via Boli, maar uiteindelijk bleef de 0-0 op het scorebord.