OFFICIEEL: STVV is Gent te snel af en rondt in totaal drie transfers af

OFFICIEEL: STVV is Gent te snel af en rondt in totaal drie transfers af

19-07-2017 16:16

STVV had woensdag drie keer goed nieuws te melden. De Kanaries versterkten zich immers met Cristian Ceballos, Kenny Steppe en Samuel Asamoah. Dat deelden de Limburgers mee via de officiële kanalen.

Met Steppe haalt STVV een brok ervaring binnen. De doelman - die ook in beeld was als tweede keeper bij KAA Gent - komt over van Zulte Waregem. Eerder stond hij op de loonlijst van Waasland Beveren, SC Heerenveen en Germinal Beerschot. In 2008 werd hij nog verkozen tot Doelman van het Jaar in België. De 28-jarige Steppe tekende een contract voor drie seizoenen bij STVV. 

Ook Cristian Ceballos zette zijn handtekening onder een contract van drie seizoenen. Vorig seizoen speelde hij al op huurbasis voor STVV. Nu nemen de Limburgers hem volledig over van Charlton Athletic. 'Ceballos blonk vooral uit tijdens Play-Off 2 waar hij enkele mooie doelpunten scoorde', klinkt het op de website van STVV.

'En ook Samuel Asamoah tekent een driejarig contract bij de Kanaries met een optie op twee jaar extra. Asamoah trainde al enkele weken mee met de groep en ziet zijn goede prestaties nu beloond.De Ghanees speelde eerder voor KAS Eupen en OH Leuven.'