'Anderlecht is onrust zat en wil goed gesprek voeren met Svilar'

'Anderlecht is onrust zat en wil goed gesprek voeren met Svilar'

19-07-2017 11:00
2

Het is zeer onrustig rond de persoon van Mile Svilar. Het supertalent van Anderlecht wil zo snel mogelijk aan spelen toekomen en wordt stilaan ongeduldig. Het Portugese Benfica probeert van de explosieve situatie te profiteren. Anderlecht hoopt weer op één lijn te komen met Svilar en zijn entourage.

Het Laatste Nieuws meldt woensdag dat RSCA volgende week een gesprek heeft met Svilar en diens begeleiders. Tijdens het onderhoud komt waarschijnlijk ook een nieuw contract voor Svilar ter sprake. De 17-jarige keeper heeft bij Anderlecht nog een doorlopende verbintenis tot en met 2018, maar de club heeft een optie voor twee extra seizoenen. De clubleiding wil deze optie lichten, maar het is nu onduidelijk of Svilar daar zomaar akkoord mee zal gaan.

Momenteel ziet het er niet naar uit dat Svilar de eerste keus zal zijn van coach René Weiler en daarom schermt de entourage van de jeugdinternational met de interesse van Benfica. Ratko Svilar, de vader van Mile, zet ook druk door duidelijke uitspraken te doen met betrekking tot zijn zoon. Sportief directeur Herman Van Holsbeeck kwam echter ook al met een helder statement.