'AA Gent en Club Brugge moeten ditmaal Colombiaan uit hun hoofd zetten'

'AA Gent en Club Brugge moeten ditmaal Colombiaan uit hun hoofd zetten'

18-07-2017 12:55

Colombiaanse spelers zijn momenteel zeer in trek bij de Belgische topclubs. Met name AA Gent en Club Brugge hebben spelers uit het Zuid-Amerikaanse land op het oog. Beide ploegen grijpen echter ook wel eens mis, zoals nu het geval lijkt te zijn bij Jefferson Lerma.

Lerma werd maandag in verband gebracht met een transfer naar de Jupiler Pro League. De 22-jarige middenvelder van het Spaanse Levante mag volgens Super Deporte echter direct van het lijstje worden geschrapt. Levante dat het afgelopen seizoen werd in de Segunda Division wil niet zonder Lerma aan het avontuur in de Primera Division beginnen.

Levante ziet in Lemar een zeer belangrijke pion, nadat hij vorig seizoen niet weg te denken was uit de basiself. De defensieve middenvelder maakte indruk, want naar verluidt staat hij naast Club Brugge en Gent ook op het lijstje diverse Spaanse eersteklasser en Olympiakos Piraeus, de club van coach Besnik Hasi. Zoals het er nu naar uitziet blijft Lerma deze zomer echter waar hij is. De Buffalo's mogen zich nog wel verheugen op de komst van een landgenoot van Lerma.