Bolat haalt uit naar Club: ''Makkelijk om de schuld in mijn schoenen te schuiven''

Bolat haalt uit naar Club: ''Makkelijk om de schuld in mijn schoenen te schuiven''

18-07-2017 11:34
3

Royal Antwerp FC wist zich maandag te verzekeren van de diensten van Sinan Bolat, die daarmee zijn rentree maakt in ons land. Na Racing Genk, Standard en Club Brugge wordt dit zijn vierde werkgever in de Jupiler Pro League. De passage bij Club Brugge was geen succes en Bolat wil daarvoor dan ook revanche nemen.

Bolat heeft geen fijne herinneringen aan zijn passage bij Club Brugge, waar hij in het seizoen 2015/16 op huurbasis speelde. "Daar wil ik niet te uitgebreid op terugkomen", laat Bolat weten tegenover de Gazet van Antwerpen. "Ik weet dat er mensen zijn die sindsdien twijfelen aan mijn kwaliteiten. Op het veld zal ik bewijzen dat die twijfels onterecht zijn." Er heersen ook bij Antwerp-supporters de nodige twijfels over de 28-jarige keeper.

De zesvoudig Turks international speelde amper vijf match voor Blauw-Zwart. Met 13 tegentreffers kreeg hij de nodige kritiek om de oren. Bolat vindt dat het niet alleen aan hem heeft gelijk dat de samenwerking geen succes werd. "Bij Club kwam ik aan op de laatste dag van de transferperiode, op een moment dat de ploeg niet draaide. Nee, ik heb er toen geen goede beurt gemaakt maar het was te makkelijk om alle schuld in mijn schoenen te schuiven. Als ik genoeg tijd had gekregen om me goed aan te passen en voor te bereiden, dan was mijn verhaal bij Club Brugge helemaal anders geweest'', besluit de nieuwe sluitpost van Antwerp.