Haakt Antwerp af voor gewilde spits? 'Niets meer van ze gehoord'

Haakt Antwerp af voor gewilde spits? 'Niets meer van ze gehoord'

18-07-2017 10:27
6

Dylan De Belder is momenteel zeer gewild op de transfermarkt, nu de Lierse-aanvaller heeft aangekondigd niet meer voor de Pallieters uit te willen komen. Antwerp leek een belangrijke kandidaat om hem over te nemen, maar haakt nu mogelijk toch af.

De Belder maakt het afgelopen seizoen liefst 21 goals voor Lierse en wil zijn topseizoen verzilveren met een transfer naar de Jupiler Pro League. Hij voelt zich namelijk klaar voor de stap omhoog. Zo zag hij een overstap naar Cercle Brugge niet zitten. Lierse en Cercle hadden nochtans al een akkoord gesloten.

De 25-jarige De Belder heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Antwerp, maar misschien moet hij die optie uit zijn hoofd zetten. Lierse heeft de laatste dagen namelijk niets meer gehoord van The Great Old. "OH Leuven, Cercle Brugge en Beerschot-Wilrijk polsten toen bekend raakte dat De Belder niet meer voor Lierse wou voetballen. We hebben die clubs ook de transferprijs gemeld, maar sindsdien bleef het windstil. Dat geldt overigens ook voor Antwerp'', zo laat Lierse-manger Roel Rymen weten aan de Gazet van Antwerpen.