'DONE DEAL! Antwerp gaat zeer bekende doelman naar de Bosuil halen!'

  'DONE DEAL! Antwerp gaat zeer bekende doelman naar de Bosuil halen!'

  maandag 17 juli 2017 om 13:24

  Royal Antwerp FC is achter de schermen druk bezig met transfers om de selectie zo snel mogelijk op orde te krijgen. De promovendus zocht ook een nieuwe doelman. Niemand minder dan Sinan Bolat lijkt naar de Bosuil te komen.

  Bolat stond volgens bronnen op het lijstje, maar naar verluidt had zijn komst geen prioriteit. Antwerp zou Club Brugge-doelman Ludovic Butelle achter de hand hebben gehouden, waardoor de komst van Bolat nog absoluut niet zeker was. De transfer lijkt nu toch in een stroomversnelling te zijn gekomen. Volgens Stijn Joris, Antwerp-watcher bij Het Laatste Nieuws, tekent Bolat maandag nog een driejarig contract.

  De 28-jarige Bolat komt over van FC Porto, waar hij geen toekomst meer had. FC Porto en Antwerp hebben sinds de komst van sportief directeur Luciano D'Onofrio een nauw samenwerkingsverband en The Great Old lijkt hier andermaal gebruik van te maken. D'Onofrio en coach Laszlo Bölöni kennen Bolat bovendien nog uit hun gezamenlijke tijd bij Standard Luik. Bolat verdedigde vier seizoenen het doel van de Rouches, voordat hij in de zomer van 2013 naar Porto trok.

  De overstap naar de Portugese topclub zou een grote flop worden. Bolat heeft namelijk nog altijd geen enkel officieel duel voor Porto gespeeld. De zesvoudig international van Turkije werd de laatste seizoenen uitgeleend aan Kayserispor, Galatasaray, Club Brugge, Nacional en FC Arouca. Enkel bij laatstgenoemde club was hij zeker van een basisplaats. Bolat snakt naar meer speeltijd en hoopt die bij Antwerp te krijgen. Bolat zal bij zijn rentree in ons land wel de concurrentiestrijd van Nicaise Kudimbana, Antonio Jezina en Kevin Debaty moeten zien te winnen.

  Poll

  Is hij een aanwinst voor Antwerp?

  (284 stemmen)

  Plaats een reactie

  Geofpurple +2665
  maandag 17 juli 2017 om 13:37
  Verrassend? zo ver moet je het ook niet gaan zoeken, gezien de d'onofrio link
  Vind ik leuk
  buck +2007
  maandag 17 juli 2017 om 13:54
  Al nieuws waar ze de eerste competitiematch gaan spelen?
  Vind ik leuk
  NeRooie +280
  maandag 17 juli 2017 om 13:55
  Goe maar niet noodzakelijk. Er zijn ander prioriteiten voor de ploeg
  Vind ik leuk
  Robbie007 +304
  maandag 17 juli 2017 om 14:50
  Wat is de doelstelling van RAFC eigenlijk? Een dozijn gebuisde spelers aantrekken om de gemotiveerde kampioenenmakers van vorig jaar te vervangen. Mooie stempel heb je gedrukt Luciano ... Playoff 1 is in zicht. #useyourbinocular
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'DONE DEAL! Antwerp gaat zeer bekende doelman naar de Bosuil halen!'