Legende van Club Brugge staat achter Leko: ''Hij moet een kans krijgen''

  Legende van Club Brugge staat achter Leko: ''Hij moet een kans krijgen''

  maandag 17 juli 2017 om 13:12

  Club Brugge organiseerde afgelopen zondag zijn jaarlijkse fandag. Uiteraard mocht Raoul Lambert niet ontbreken op het feestje. Het grote clubicoon werd ook gevraagd naar zijn mening over coach Ivan Leko en Lambert is positief.

  Lambert ziet het gebrek aan ervaring niet als een probleem. ''Hij heeft ook bij Club Brugge gespeeld en Sint-Truiden getraind. Die jongen moet zijn kans krijgen. De trainingsperiode is zwaar en als je daarom de wedstrijden in de voorbereiding verliest, is het daarom nog geen drama. Ik denk dat als de club zo speelt als vroeger, met hart en ziel, dat we iedereen aankunnen'', zo laat de legendarische spits weten aan Sporza.

  De 72-jarige Lambert denkt dat de stijlbreuk met voorganger Michel Preud'homme ook zal meevallen en kijkt met vertrouwen vooruit. ''Ik denk dat Michel Preud'homme een winnaar is, maar ik denk dat iedere trainer dat is. Ivan Leko weet ook wat voetballen is. Hij heeft ook een paar jaar bij Club gespeeld, dus je gaat wel een andere wending krijgen. Misschien een beetje steun van andere spelers. Ze moeten een beetje tezamen kunnen werken, dan zie ik het wel goed komen'', besluit Lambert.

  Plaats een reactie

  Boerken +5962
  maandag 17 juli 2017 om 14:08
  Als Lotte het zegt, geloof het maar hij leeft eet en is fcb, iedereen weet dat het geen makkelijk jaar zal zijn of te zeggen het is gewoon niet te voorspellen hoe het zal uitdraaien, maar denk ik dit telt voor alle ploegen dit jaar. Het is koffiedik kijken en misschien is dit goed voor misschien een spannende competitie .
  Vind ik leuk
  Patfey +4119
  maandag 17 juli 2017 om 19:07
  Ja, maar gezien CL zou Brugge er nu al moeten staan, en daar vrees ik voor.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Legende van Club Brugge staat achter Leko: ''Hij moet een kans krijgen''