'Antwerp heeft opnieuw beet, flankspeler komt contract tekenen'

'Antwerp heeft opnieuw beet, flankspeler komt contract tekenen'

17-07-2017 12:15
2

Antwerp heeft nog twee weken om klaar te geraken voor de wedstrijd tegen Anderlecht, maar het huiswerk is nog lang niet af. De langverwachte nieuwe flankspeler zou nu wel om weg zijn.

Het Nieuwsblad geeft aan dat Anrwerp eindelijk een akkoord heeft bereikt met FC Porto, de club waar het sinds deze zomer mee samenwerkt. Ivo Rodrigues arriveert in de loop van maandag in Antwerpen en zal er zijn contract tekenen. Daarna mag hij aansluiten bij de stage. Het zou wel gaan om een uitleenbeurt.

Rodrigues was ooit de topschutter bij Porto B, daarna werd hij uitgeleend aan kleinere Portugese clubs. Nu is het tijd voor zijn eerste buitenlandse avontuur. De 22-jarige Rodrigues heeft een afkoopsom van dertig miljoen euro in zijn contract staan, maar dat is dode letter. In Portugal is het heel gewoon dat er compleet onrealistische opstapclausules in contracten worden gezet.

Vorige week maakte Antwerp nog indruk door vier nieuwkomers tegelijk voor te stellen. Ook maandagnamiddag zou er wel eens een officieel bericht kunnen komen vanuit de Bosuil.