Vedette van Basaksehir is er gerust op: Volgens mij gaan we door

Vedette van Basaksehir is er gerust op: "Volgens mij gaan we door"

17-07-2017 12:00
4

Club Brugge begint op 26 juli écht aan zijn seizoen, met Basaksehir staat er meteen een klepper op het menu. De club beschikt over bekende spelers als Emmanuel Adebayor, Eljero Elia en Gaël Clichy. Die laatste maakt zich voorlopig nog geen zorgen.

In Fotomac reageert Clichy op de loting. "Als je naar onze namen kijkt, hebben we veel kwaliteit en ervaring. Ik geloof in de kwalificatie, ik denk dat we zullen doorgaan als we onze kwaliteiten uitspelen. Zeker ook omdat we eerst uit spelen, dat is een groot voordeel. Maar Europese toernooien zijn altijd moeilijk."

Clichy zit pas sinds deze zomer bij Basaksehir, waar hij zijn carrière nieuw leven wil inblazen. Hij is overgekomen van Manchester City. "Voor ik hier kwam kende ik de grote clubs, Galatasaray, Fenerbahçe en Besiktas. Maar ik heb een heel goede vriend die me zei dat Basaksehir vorig seizoen het beste voetbal van Turkije speelde. Dat is heel belangrijk voor mij. Mensen houden hier ook van voetbal, als hun team wint is er de hele week vreugde."