OFFICIEEL: Aanvaller van Waasland-Beveren één jaar naar de Amateurs

OFFICIEEL: Aanvaller van Waasland-Beveren één jaar naar de Amateurs

17-07-2017 10:41

Nicolas Orye gaat dit seizoen zijn doelpunte niet maken voor Waasland-Beveren. De club leent de achttienjarige aanvaller immers één seizoen aan KSK Heist. Dat bevestigden de Waaslanders maandag via de officiële kanalen. 

Vorig seizoen mocht Orye al rijpen bij Lommel United in de Proximus League. Nu wordt het dus nog een stapje lager. 'Nicolas Orye (°31/08/1998) gaat tot het einde van het seizoen bij KSK Heist spelen. De beide clubs en speler kwamen afgelopen weekend tot een akkoord', klinkt het bij Waasland-Beveren.

Orye speelde zich destijds in de kijker bij Patro Eisden. Heel wat club wilden hem toen hem, maar Waasland-Beveren trok aan het langste eind. Voorlopig zit doorbreken bij de grote jongens er nog niet in. Daarom werd een oplossing gezocht in de Eerste Amateurreekss.

'Waasland-Beveren weet zeker dat KSK Heist een goede ploeg is om Nicolas verder te laten rijpen. Omgekeerd geloven we dat Nicolas zijn statistieken zal opkrikken en zijn meerwaarde zal bewijzen voor Heist. We willen Nicolas heel veel succes wensen in zijn nieuwste uitdaging!'