'Transfermachine Milan gaat vrolijk door: 70 miljoen euro voor Real Madrid-ster'

'Transfermachine Milan gaat vrolijk door: 70 miljoen euro voor Real Madrid-ster'

17-07-2017 10:31
8

De ongekende koopwoede van AC Milan gaat maar door en door. La Gazzetta dello Sport schrijft maandag dat de Serie A-grootmacht druk bezig is met de komst van Alvaro Morata. De spits van Real Madrid heeft een prijskaartje van ongeveer zeventig miljoen euro. 

Ook Chelsea jaagt nadrukkelijk op de handtekening van Morata. Milan lijkt echter aan de haal te gaan met de 24-jarige aanvaller, die mag vertrekken bij de winnaar van de Champions League. Het salaris dat Milan wil betalen, heeft Morata over de streep getrokken. In San Siro gaat de international ongeveer tien miljoen euro per seizoen opstrijken.

Morata, die eerder voor Juventus speelde, zou bovendien over de streep zijn getrokken door de Milanese daadkracht op de transfermarkt. De koopwoede van de Rossoneri heeft in de afgelopen weken ongekende vormen aangenomen. Er werden liefst negen spelers aangetrokken voor ruim 200 miljoen euro. 

Met Mateo Musacchio, Leonardo Bonucci, Ricardo Rodríguez, Hakan Calhanoglu, André Silva, Andrea Conti, Fabio Borini, Franck Kessié en Lucas Biglia in het elftal wil Milan weer een serieuze gooi gaan doen naar de landstitel. Het team van trainer Vincenzo Montella werd in 2011 voor de laatste keer kampioen van Italië.