Transfer van Acheampong heeft gevolgen, spits moet naar B-kern

  Transfer van Acheampong heeft gevolgen, spits moet naar B-kern

  maandag 17 juli 2017 om 09:45

  Frank Acheampong vertrok vorige week op huurbasis naar Tianjin Teda uit China, maar dat blijft niet zonder gevolgen. De Chinese club laat Ideye Brown nu vertrekken.

  Om het Chinese jeugdvoetbal te beschermen mogen Chinese clubs voorlopig maar met drie buitenlanders spelen in de Super League. De 29-jarige Brown wordt daarom aangespoord om te vertrekken en verdwijnt naar de beloften. Een ontgoocheling voor de Nigeriaanse international, die onder meer Sochaux, Dinamo Kiev, West Bromwich en Olympiakos op zijn palmares heeft staan.

  Brown zit nog maar sinds begin dit jaar bij Tianjin Teda, hij scoorde op veertien wedstrijden nog maar vier doelpunten. Door de komst van Acheampong is zijn avontuur waarschijnlijk nu al voorbij. Ook John Obi Mikel (ex-Chelsea) en Nemanja Gudelj (ex-Ajax) zijn actief bij Tianjin Teda.

  Plaats een reactie

  dakcota +3902
  maandag 17 juli 2017 om 11:09
  deed elke competitie dat maar. 3 buitenlanders maar en ze moeten 1 of 2 jeugdspelers opstellen (dacht ik) en 3 ofzo in de selectie (ben niet zeker over de aantallen)

  en elke miljoen dat ze uitgeven moeten ze investeren in de jeugdwerking ook.. dus lukaku kopen voor 85 miljoen? ok. 85 miljoen naar de jeugdwerking.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Transfer van Acheampong heeft gevolgen, spits moet naar B-kern