'Everton haalt portefeuille boven voor bankzitter van Chelsea'

  'Everton haalt portefeuille boven voor bankzitter van Chelsea'

  maandag 17 juli 2017 om 09:08

  Everton heeft de volgende zomeraankoop op het oog. Chelsea-manager Loïc Remy staat op het lijstje van de club van manager Ronald Koeman, die concurrentie heeft van Olympique Marseille.

  Dat meldt Sky Sports. Remy stapt deze week op het vliegtuig naar Azië, waar Chelsea op trainingskamp is. Het lijkt erop dat de Franse aanvaller hoe dan ook niet lang in het Verre Oosten blijft. Chelsea is bereid mee te werken aan een vertrek als er een vervanger voor Diego Costa wordt gevonden. Everton en Marseille hebben concrete belangstelling.

  Het liefst blijft Remy nog een seizoen bij Chelsea, maar zijn speelkansen onder manager Antonio Conte zijn gelimiteerd. Wil de kampioen van Engeland nog wat aan hem verdienen, dan moet hij deze zomer of desnoods in januari worden verkocht.

  Het is volgens Sky Sports onbekend wat Remy moet kosten, maar het bedrag zal niet boven de tien miljoen euro uitkomen. Koeman wil een nieuwe aanvaller naar Everton halen na het vertrek van Romelu Lukaku naar Manchester United. Hij leverde de club 85 miljoen euro op.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  'Everton haalt portefeuille boven voor bankzitter van Chelsea'