Feestende Diego Costa lacht Conte uit, vertrek op komst?

  Feestende Diego Costa lacht Conte uit, vertrek op komst?

  maandag 17 juli 2017 om 09:04

  Het verstandshuwelijk tussen Diego Costa en Chelsea lijkt voorbij. De Spaanse clubtopscorer van afgelopen seizoen danste zondagavond in het shirt van Atlético Madrid en stak de draak met Chelsea-manager Antonio Conte.

  Chelsea is inmiddels begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Costa, die deze zomer van Conte te horen kreeg dat hij mag vertrekken, is echter nog op vakantie in het Braziliaanse Lagarto en daar lijkt hij het uitstekend naar zijn zin te hebben. Een Instagram Live verklapte zondagavond veel over zijn sportieve toekomst.

  Costa danste in een shirt van Atlético Madrid, de club die hem in 2014 verkocht aan Chelsea. De 28-jarige spits reageerde even later op een comment van Chelsea-maatje Cesc Fabregas. "Geef een knuffel aan Conte", zou hij hebben gezegd.

  De video's zijn koren op de molen van de Engelse tabloids, die er nu wel uit zijn: Costa wil Chelsea verlaten voor Atlético Madrid. Als de doelpuntenmachine zijn zin doordrukt kan hij vanwege het transferverbod van Atlético niet in actie komen tot januari 2018.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Feestende Diego Costa lacht Conte uit, vertrek op komst?