'Anderlechtman lijkt op weg naar uitgang na opvallende foto'

'Anderlechtman lijkt op weg naar uitgang na opvallende foto'

17-07-2017 08:15

Idrissa Doumbia lijkt op weg naar de uitgang bij Anderlecht, Zulte Waregem wil hem namelijk bijzonder graag inlijven. De Ivoriaan hoopt zelf op een definitief vertrek, maar dat is niet mogelijk.

Het Nieuwsblad weet dat Doumbia heeft geprobeerd om een aankoopoptie in het contract te laten zetten. Dat is echter niet gelukt. Anderlecht gelooft nog steeds in de kwaliteiten van Doumbia en heeft hem bovendien nog vier jaar onder contract liggen. Het wil hem voorlopig tegen geen enkele prijs verkopen.

Ook Zulte Waregem is akkoord met een huur zonder aankoopoptie. Doumbia zal zich waarschijnlijk dus moeten neerleggen bij deze situatie. De negentienjarige Doumbia kreeg vorig seizoen kansen van René Weiler, maar verdween snel uit de ploeg door de doorbraak van Leander Dendoncker. Nu ook Sven Kums nog op het toneel is verschenen zijn zijn speelkansen bij Anderlecht nihil.

Op Facebook circuleert ondertussen ook deze foto van Doumbia, die momenteel verblijft in het Blue Woods Hotel. Dat ligt in Deerlijk, in de buurt van Waregem dus.