Valse noot bij Anderlecht: 'Hij kwam amper in het stuk voor'

Valse noot bij Anderlecht: 'Hij kwam amper in het stuk voor'

maandag 17 juli 2017 om 07:45

Anderlecht versloeg afgelopen weekend Lierse met 0-2, en de doelpuntenmakers zullen de fans plezier doen. Sven Kums en Henry Onyekuru, allebei nieuwkomers, stonden aan het kanon. Volgens Het Laatste Nieuws werd Lukasz Teodorczyk echter zwaar gemist.

De Poolse aanvaller ligt nog in de lappenmand, en dus moesten zijn vervangers tonen dat ze klaar zijn voor dit seizoen. Dat kwam er echter niet van. 

"Teo zou drie dagen tot een week buiten strijd zijn met een niet nader genoemde blessure. Zijn vervanger Kiese Thelin kwam voor de rust amper in het stuk voor. Ganvoula was na de pauze iets dreigender als diepe spits, maar kon Teo ook niet doen vergeten", zo meldt de krant.

Komend weekend kan Anderlecht al zijn eerste prijs winnen, in de Supercup kijkt het Zulte Waregem in de ogen. Anderlecht weet nog niet of Teodorczyk in die wedstrijd wél kan aantreden.

Poll

Is Thelin goed genoeg voor Anderlecht?

(2283 stemmen)

Plaats een reactie

Garland +1692
maandag 17 juli 2017 om 08:08
Lijkt me redelijk logisch dat Thelin Teo niet kan doen vergeten. Hard werken? OK, maar voor de rest liet hij vorig seizoen amper iets zien.
Vind ik leuk
GBAU +591
maandag 17 juli 2017 om 08:47
Nog steeds onbegrijpelijk dat die Thelin hier nog een jaar zal rondlopen...
Vind ik leuk
Bacco +1222
dinsdag 18 juli 2017 om 00:08
Ik heb de huur van Thelin nooit begrepen. Verleden seizoen niet en zeker gezien zijn prestaties dit seizoen zeker niet. Gewoon onvoldoende en weggesmeten geld. Bekijk zijn statistieken van nu en vroeger...een spits moet goals maken, dat heeft hij in heel zijn leven veel te weinig gedaan. Bekijk de statistieken van Theo, die scoorde vroeger wel en heeft dat verleden seizoen ook gedaan. Theo leeft voor goals, dat is een beest waar je nooit klaar met bent.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Valse noot bij Anderlecht: 'Hij kwam amper in het stuk voor'