Leko weet dat hij moeilijke opdracht heeft: Kwaliteit belangrijker dan ervaring

Leko weet dat hij moeilijke opdracht heeft: "Kwaliteit belangrijker dan ervaring"

zondag 16 juli 2017 om 23:15

Als opvolger van Michel Preud'homme trok Club Brugge Ivan Leko aan. De Kroaat moet de grootse prestaties van zijn voorganger proberen evenaren. Dat wordt niet gemakkelijk, beseft hij zelf.

"Het is niet makkelijk na vier jaar Preud'homme. Hij heeft een groot palmares en sterke persoonlijkheid", aldus Leko bij Sportweekend. "Elke persoon is anders. Ik ben Leko en wil geen kopie van Michel zijn. Het feit is dat ik 39 jaar oud ben en geen palmares heb zoals Antonio Conte of iemand anders."

Maar dat hoeft geen probleem te zijn volgens Leko. "Vandaag in het voetbal is niet alleen ervaring belangrijk. Ook kwaliteit is van belang. Ik wil dat mijn ploeg met dezelfde mentaliteit speelt als ik: alles geven, altijd tot het uiterste gaan en dit met liefde voor het voetbal."

Plaats een reactie

buck +1627
zondag 16 juli 2017 om 23:36
Dus volgens Leko heeft Preud'homme geen kwaliteiten enkel ervaring.Titel luid'Vandaag in het voetbal is niet alleen ervaring belangrijk.Ook kwaliteit is van belang'
Vind ik leuk
thima +58
maandag 17 juli 2017 om 03:28
Laat ons beginnen met kwaliteit....Eerst en vooral moeten we beginnen aan de top. De heren " Mannaert en Verhaeghe" hebben nog geen kaas gegeten van het topvoetbal. Denk dat we daar met ieder Club supporter over eens zijn. Geld is er in overvloed en dat zien we allemaal. Ze smijten met geld en kopen jongelingen die gekocht worden op termijn en die ze achteraf met geluk voor groot geld willen doorverkopen......Dus bingo voor de beiden heren. Die jongelingen ga ik zeker niet afbreken maar waar zijn we mee bezig. Waar ik het grootste probleem mee heb is jullie scouting. Wanneer gaan jullie "HEREN MANNAERT-VERHAEGHE" eens serieus nadenken en overleggen met mensen die meer van voetbal kennen dan jullie BEIDEN.Jullie scouting cel over de hele lijn is een grote RAMP. Koop er drie ipv tien en we doen op alle vlakken mee heren. Laat ons eerlijk zijn en dat gaan er velen beamen dat we een heel zwak seizoen tegemoet gaan. We spreken elkaar eind mei 2018 !!!!!!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Leko weet dat hij moeilijke opdracht heeft: "Kwaliteit belangrijker dan ervaring"