Red Flames laten de kansen liggen en verliezen openingsmatch op EK

  Red Flames laten de kansen liggen en verliezen openingsmatch op EK

  zondag 16 juli 2017 om 22:34

  De Red Flames hebben niet kunnen verrassen op de eerste speeldag van het EK vrouwenvoetbal. Onze nationale damesploeg ging al strijdend ten onder tegen Denemarken, dat genoeg had aan een vroeg doelpunt. Het werd 1-0.

  De Red Flames waren duidelijk de underdog vooraf en nog voor het EK goed en we begonnen was voor hen, was daar al de achterstand. Keepster Justien Odeurs zag er niet goed uit op een vrije trap en ze duwde het leer tegen de lat. In de rebound kopte Sanne Troelsgaard de openingstreffer binnen.

  De Red Flames kenden een moeilijke eerste helft en moesten het spel ondergaan. De Deense vrouwen kwamen enkele keren dicht bij de 2-0, maar de Red Flames gooiden zich voor elke bal. Aan de inzet lag het niet.

  "Meer druk naar voor", klonk de boodschap tijdens de rust en dat hielp. Onze landgenotes kwamen beter in de wedstrijd en een gelijkmaker hing in de lucht. Cayman devieerde een schot met de hal, maar de poging werd alsnog uit doel geranseld. Onzia en Wullaert strandden eveneens op de Deense keepster en in de slotfase troffen de Red Flames zelfs de lat. De gelijkmaker hing in de lucht, maar viel niet. Het bleef 1-0.

  Lees meer over:Rode Duivels

  Plaats een reactie

  DDT +1955
  zondag 16 juli 2017 om 22:59
  Onnodig verlies. Te weinig druk naar voor op de juiste momenten. Veel frustratie bij tessa ook.
  Vind ik leuk
  buck +1897
  zondag 16 juli 2017 om 23:29
  Geen killers in de ploeg.
  Vind ik leuk
  Patfey +3908
  zondag 16 juli 2017 om 23:34
  Nu zal de kunstmatige hype wat gaan liggen. Hopelijk kunnen ze toch een puntje rapen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Red Flames laten de kansen liggen en verliezen openingsmatch op EK