'Manchester United en Inter bereiken akkoord over deal van ruim 45 miljoen'

'Manchester United en Inter bereiken akkoord over deal van ruim 45 miljoen'

16-07-2017 22:26

Manchester United gaat zich mogelijk op zeer korte termijn versterken met Ivan Perisic. Italiaanse media melden zondagavond dat een bod van 45 à 50 miljoen euro op de Kroatische aanvaller van Internazionale is geaccepteerd. 

Perisic (28) wordt al wekenlang in verband gebracht met United. Manager José Mourinho ziet de international als een ideale versterking voor zijn voorhoede. Zaterdagavond ontbrak Perisic tijdens een oefenduel van Inter. 

ESPN meldt dat de Italiaanse grootmacht er bijna uit is met United over een transfer. Mogelijk voegt Perisic zich binnen 72 uur bij de selectie van de Engelsen, die momenteel in de Verenigde Staten verblijft. 

Ondertussen lijkt Inter de opvolger voor de Kroaat ook al bijna binnen te hebben. Baldé Keita maakt volgens Sky Italia voor ruim 20 miljoen de overstap van Lazio naar de Nerazzurri. De Senegalese aanvaller, die ook in de belangstelling stond van Juventus en meerdere clubs uit Engeland, kan in Milaan voor vijf jaar tekenen, tegen een jaarsalaris van drie miljoen euro.