Scholz lijkt aanvoerdersband kwijt te zijn bij Standard

  Scholz lijkt aanvoerdersband kwijt te zijn bij Standard

  zondag 16 juli 2017 om 22:05

  Standard Luik staat voor een belangrijk seizoen. Het wil zich opnieuw in de top zes nestelen en rekent daarbij onder meer op de teruggekeerde Sebastien Pocognoli. Die lijkt overigens een belangrijke rol te krijgen binnen de spelersgroep.

  Het lijkt erop dat Pocognoli de aanvoerdersband van Alexander Scholz zal overnemen. De Deense verdediger kreeg die in de loop van vorig seizoen toegewezen door Aleksandar Jankovic toegewezen, na een conflict met Adrien Trebel. Maar nu zou hij de band dus alweer kwijt zijn.

  Pocognoli werd tijdens de oefenpartij tegen Lens namelijk gespot met de aanvoerdersband rond zijn arm, terwijl Scholz ook op het veld stond. De linksachter werd naar Luik gehaald om ervaring en leiderschap toe te voegen aan de kern. Coach Ricardo Sa Pinto lijkt dat ook gezien te hebben.

  Plaats een reactie

  SD +7106
  maandag 17 juli 2017 om 09:33
  Speelt eigenlijk geen rol; voetballers zijn individualiteiten, ego's die elkaar een bal moeten geven; de rest is bijzaak
  Vind ik leuk
  buck +2172
  maandag 17 juli 2017 om 12:26
  Bijzaak?Goeie kapitein geeft het tempo aan wanneer vertragen en versnellen.Maken dat iedereen op tijd terug op zijn positie staat.etc...Heb jij wel ooit gevoetbald?
  Vind ik leuk
  Freddyploiks +9689
  maandag 17 juli 2017 om 10:25
  En zeggen dat hij naar Anderlecht kon...foute keuze gemaakt jongen...
  Vind ik leuk
  buck +2172
  maandag 17 juli 2017 om 12:28
  Mogen blij zijn!Vorig jaar veel fouten gemaakt!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Scholz lijkt aanvoerdersband kwijt te zijn bij Standard