Italianen onder de indruk van Kums: Had maar één wedstrijd nodig om het te tonen

  Italianen onder de indruk van Kums: "Had maar één wedstrijd nodig om het te tonen"

  zondag 16 juli 2017 om 21:25

  Sven Kums is terug bij Anderlecht. Het voormalige jeugdproduct werd weggeplukt bij Watford, dat hem vorig seizoen uitleende aan Udinese. Bij paars-wit moet hij Youri Tielemans doen vergeten, een rol die hij in Italië niet mocht vervullen. Daar keken ze dan ook met veel verbazing naar de prestatie van Kums in de oefenpartij tegen Lierse.

  De middenvelder loodste zijn nieuwe ploeg naar een 0-2 zege met een doelpunt. "Kums lijkt herboren te zijn door zijn terugkeer naar Anderlecht", klinkt het bij Tutto Udinese. "Hij had slechts één wedstrijd nodig om te tonen wat hem in een heel jaar bij Udinese niet lukte. Tegen Lierse zette hij de lijnen uit en wist hij zelfs te scoren."

  Dat lukte Kums niet in de de Serie A, waar hij ook maar één assist gaf. De ex-aanvoerder van KAA Gent werd bij Udinese gebruikt als stofzuiger voor de defensie, maar rond de jaarwisseling verloor hij zijn plek. Nu moet hij de patron worden van Anderlecht.

  Poll

  Gaat Kums slagen bij Anderlecht?

  (1056 stemmen)

  Plaats een reactie

  juan +258
  zondag 16 juli 2017 om 23:53
  Voorlopig staat hij niet in mijn basiselftal in Belgische competitie; ik zou centraal midden spelen met Dendoncker - Hanni - Stanciu.

  Stanciu stel ik op vanuit boekhouder; hopelijk kunnen we het geïnvesteerde geld zo spoedig mogelijk recupereren. Dit kan enkel door hem in de etalage te stellen en dit kan enkel door hem te laten spelen. Maw krijgen we er 10 miljoen voor onmiddellijk verkopen en de vrijgekomen plaats geef ik aan Kums dan.
  Vind ik leuk
  Kdb90 +1194
  maandag 17 juli 2017 om 01:51
  voila, speel kums uit op zijn beste positie en je hebt een hele goede speler! maar blijkbaar snappen die italianen dat niet zo goed..
  Vind ik leuk
  maandag 17 juli 2017 om 13:04
  kums is in belgie top maar te licht voor italie. daar lopen wat andere verdedigers rond dan hier. echt niks voor hem.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Italianen onder de indruk van Kums: "Had maar één wedstrijd nodig om het te tonen"