Italianen onder de indruk van Kums: Had maar één wedstrijd nodig om het te tonen

Italianen onder de indruk van Kums: "Had maar één wedstrijd nodig om het te tonen"

zondag 16 juli 2017 om 21:25

Sven Kums is terug bij Anderlecht. Het voormalige jeugdproduct werd weggeplukt bij Watford, dat hem vorig seizoen uitleende aan Udinese. Bij paars-wit moet hij Youri Tielemans doen vergeten, een rol die hij in Italië niet mocht vervullen. Daar keken ze dan ook met veel verbazing naar de prestatie van Kums in de oefenpartij tegen Lierse.

De middenvelder loodste zijn nieuwe ploeg naar een 0-2 zege met een doelpunt. "Kums lijkt herboren te zijn door zijn terugkeer naar Anderlecht", klinkt het bij Tutto Udinese. "Hij had slechts één wedstrijd nodig om te tonen wat hem in een heel jaar bij Udinese niet lukte. Tegen Lierse zette hij de lijnen uit en wist hij zelfs te scoren."

Dat lukte Kums niet in de de Serie A, waar hij ook maar één assist gaf. De ex-aanvoerder van KAA Gent werd bij Udinese gebruikt als stofzuiger voor de defensie, maar rond de jaarwisseling verloor hij zijn plek. Nu moet hij de patron worden van Anderlecht.

Poll

Gaat Kums slagen bij Anderlecht?

(1056 stemmen)

Plaats een reactie

juan +193
zondag 16 juli 2017 om 23:53
Voorlopig staat hij niet in mijn basiselftal in Belgische competitie; ik zou centraal midden spelen met Dendoncker - Hanni - Stanciu.

Stanciu stel ik op vanuit boekhouder; hopelijk kunnen we het geïnvesteerde geld zo spoedig mogelijk recupereren. Dit kan enkel door hem in de etalage te stellen en dit kan enkel door hem te laten spelen. Maw krijgen we er 10 miljoen voor onmiddellijk verkopen en de vrijgekomen plaats geef ik aan Kums dan.
Vind ik leuk
Drekovic +6909
maandag 17 juli 2017 om 00:46
Stanciu word de topper van Anderlecht en gaat zijn geld dubbel en dik opbrengen
de reden: een volledige voorbereiding achter de rug, eigen aan de competitie en het besef dat hij er ook voor moet werken.
Nu de supporters nog meekrijgen in dit verhaal en niet zoals bij Kums en Sels na 45 min beginnen afbreken.
Vind ik leuk
Kdb90 +1185
maandag 17 juli 2017 om 01:51
voila, speel kums uit op zijn beste positie en je hebt een hele goede speler! maar blijkbaar snappen die italianen dat niet zo goed..
Vind ik leuk
maandag 17 juli 2017 om 13:04
kums is in belgie top maar te licht voor italie. daar lopen wat andere verdedigers rond dan hier. echt niks voor hem.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Italianen onder de indruk van Kums: "Had maar één wedstrijd nodig om het te tonen"