Witsel op weg naar de Champions League na vierde zege op rij

  Witsel op weg naar de Champions League na vierde zege op rij

  zondag 16 juli 2017 om 18:46

  Het gaat Axel Witsel momenteel voor de wind in China. De middenvelder blijft maar overtuigen met zijn ploeg Tianjin Quanjian. Ook op de zeventiende speeldag van de competitie ging het weer goed. De Rode Duivel won met 3-0.

  Tianjin behaalde zondagmiddag een ruime thuiszege in de Chinese Super League. Shanghai Shenhua was geen partij voor de ploeg van Witsel. De Rode Duivel en zijn ploegmaats wonnen met 3-0 van de ploeg uit Shanghai.

  Zhao Xuri kon in de eerste helft de partij al beslissen met twee treffers. Vroeg in de tweede helft was het helemaal boeken toe voor Shanghai Shenhue. Alexandre Pato maakte er na 51 minuten voetballen 3-0 van. Bij Tianjian Quanjian stond Witsel de hele partij op het veld.

  Het is al de vierde zege op rij voor Witsel en co. Dankzij de winst rukt hij met zijn ploeg op naar de derde plaats in de stand (31 punten), goed voor een ticket voor de kwalificatiecampagne van de Aziatische Champions League. Guangzhou Evergrande (40 punten) en Shanghai SIPG (39 punten) staan op plaats 1 en 2.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Witsel op weg naar de Champions League na vierde zege op rij