OFFICIEEL: Club Brugge heeft een nieuwe kapitein

  OFFICIEEL: Club Brugge heeft een nieuwe kapitein

  zondag 16 juli 2017 om 14:54

  Ruud Vormer is de nieuwe kapitein van Club Brugge. De Nederlandse middenvelder neemt de aanvoerdersband over van Timmy Simons.

  Tijdens de jaarlijkse fandag van Club Brugge kwam Vormer als eerste naar buiten tijdens de ploegvoorstelling. Hij werd aangekondigd als de nieuwe kapitein van Blauw-Zwart. De 29-jarige Nederlander treedt in de voetsporen van Simons. De ex-Rode Duivel kreeg nog wel een contractverlenging bij Club, maar zal volgend seizoen waarschijnlijk veel minder aan de bak komen.

  Coach Ivan Leko moest dus op zoek naar een nieuwe kapitein en zijn keuze is gevallen op Vormer. De middenvelder arriveerde in de zomer van 2014 bij Club en werd snel een publiekslieveling onder ex-trainer Michel Preud'homme. Dat Vormer de nieuwe kapitein wordt van Blauw-Zwart is geen verrassing. Afgelopen vrijdag kreeg hij nog lof van Club-manager Vincent Mannaert omwille van zijn mentaliteit en beroepsernst.

  Plaats een reactie

  buck +2007
  zondag 16 juli 2017 om 14:57
  Wie anders!
  Vind ik leuk
  Freddyploiks +8243
  maandag 17 juli 2017 om 10:10
  Stijn Stijnen?
  Vind ik leuk
  zondag 16 juli 2017 om 19:10
  Dikke proficiat mannen ! Wat een niveau !!!
  Vind ik leuk
  Geofpurple +2665
  zondag 16 juli 2017 om 20:43
  Geertje, rsca is een club met standing, niveau, klasse en fairplay. Gedraag er u dan ook naar. en al dat gelul over vormer. ja het is een bijter en een karakterspeler. techniek? bwa. Terecht kapitein bij brugge. Ja, perfect omschrijving waarvoor een club als brugge staat. Rsca heeft wel vaker meer verfijnde voetballers gehad. Derhalve trekt uw commentaar op niet al te veel. Zou eerder denken dat je een club supporter bent aan uw manier van praten.
  Vind ik leuk
  Mario_ +1028
  maandag 17 juli 2017 om 00:56
  Denk ook dat Vormer de juiste keuze is.
  Prachtig gebaar naar Simons toe. Hij is een voorbeeld voor iedereen naar mentaliteit toe. Laatste jaren idd wat minder qua voetbal, maar mooie carriere
  Vind ik leuk
  buck +2007
  maandag 17 juli 2017 om 12:12
  Simons verdiend wel respect(anderlechtsupporter)!Goeie mentaliteit, laatste jaren over zijn limiet klopt wel.
  Vind ik leuk
  firedwarf +2494
  maandag 17 juli 2017 om 19:15
  Nog niet zo lang geleden liep er bij anderlecht een wasilewski rond... Slachter van brussel... Dat was dan ook omdat hij zo een goede voetballer was zeker? Of een deschacht? Of een Nuytinck? Wat te denken van een defour? Ne de zeeuw of molins... Mss een Kljestan of marecek? Vergeten we maar zeker Polak en von schlebrugge niet of een leiva.... Ja allemaal baltovenaars bij paars wit.... Bedoel ma ge hebt technische spelers nodig maar even goed fysieke spelers , kijk naar alle grote ploegen van het verleden overal hebben ze daar wel een deel "kippen zonder kop" rondlopen die voor het evenwicht in de ploeg belangrijk zijn en eerlijk gezegd... Geef mij maar liever een vormer die elke match er 100 procent voor gaat dan een losadake die zijn matchkes kiest als em goesting heeft... Af en toe hebt ge nu eenmaal mannen nodig die derop en derover gaan niet tegenstaand dat met alle respect voor Club Brugge, ze de simons allang zijn congé hadden moeten geven... Na de titel was het goed geweest en hadden ze allang moeten zeggen van Timmy gaat iet bij de jeugd doen ma voor de eerste ploeg komde nu echt wel tekort... Dat merk je nu ook als hij voetbalt... Vertraagt het spel enkel met wat laterale pasjes, tackles vaak te laat en een draaicirkel groter dan die van een boeing 747...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OFFICIEEL: Club Brugge heeft een nieuwe kapitein