Trebel over ongewone positie: ‘Voor mij is het helemaal geen probleem’

  Trebel over ongewone positie: ‘Voor mij is het helemaal geen probleem’

  zondag 16 juli 2017 om 14:20

  RSC Anderlecht speelde zaterdagavond een oefenwedstrijd op het veld van Lierse. De troepen van Réné Weiler wonnen met 0-2 dankzij doelpunten van Sven Kums en Henry Onyekuru. De Zwitserse trainer pakte op Het Lisp uit met verrassing van formaat.

  Adrien Trebel maakte zijn opwachting in de basiself, maar niet centraal op het middenveld. De Fransman speelde echter als linksachter. Dat was een onverwachte meevaller. Trebel strok zijn streng en leverde zelfs een assist af voor Sven Kums.

  "Het belangrijkste is dat ik mag meespelen. Het maakt niet uit of dat op links, op rechts, of zelfs in de goals is", verklaarde Trebel tegenover RSCAtv. "Ik voel met uiteraard beter in mijn veld op het middenveld, maar ik speel voor de ploeg. Als linksachter spelen was voor mij helemaal geen probleem."

  Plaats een reactie

  Prpldynmt +3516
  zondag 16 juli 2017 om 14:37
  In een oefenmatch maakt het inderdaad niet veel uit om spelers op een ongebruikelijke positie te posteren, maar volgens mij moeten ze echt wel nog een linksachter halen. Want zoals je ziet moeten we al middenvelders gebruiken indien Obradovic geblesseerd is.
  Vind ik leuk
  buck +2007
  zondag 16 juli 2017 om 14:52
  Mag inderdaad wat bij.Liefst snelle backs zowel links als rechts.Zou geen kwaad kunnen.Trebel gebruiken als linksachter...komaan zeg!Of Weiler wilt iets duidelijk maken aan het bestuur...kan ook altijd!Hoop toch nog op transfer of twee.Waar blijft Najar?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Trebel over ongewone positie: ‘Voor mij is het helemaal geen probleem’