Geen droomtransfer Izquierdo? 'Spanjaarden kiezen voor landgenoot'

  Geen droomtransfer Izquierdo? 'Spanjaarden kiezen voor landgenoot'

  zondag 16 juli 2017 om 08:05

  Nolito staat een jaar na zijn vertrek bij Celta de Vigo voor een terugkeer naar Spanje. De Spanjaard trekt naar Sevilla. Slecht nieuws voor José Izquierdo, die ook in de belangstelling van de Spaanse club stond.

  Sevilla heeft een akkoord bereikt met Manchester City over de transfer van de vleugelspeler, die voor drie jaar kan tekenen als hij de medische keuring doorstaat. Dat bevestigt de Andalusische club. Nolito speelde pas een seizoen voor Manchester City, waar hij een van de eerste aankopen van manager Pep Guardiola werd. De Spaans international kwam in Engeland echter niet uit de verf. Hij scoorde vier keer in negentien Premier League-optredens en moest vaak genoegen nemen met een reserverol.

  Bij Sevilla lijkt voor Nolito weer een belangrijke rol weggelegd. De dertigjarige aanvaller wordt herenigd met trainer Eduardo Berizzo, met wie hij samenwerkte bij Celta. Sevilla betaalt naar verluidt zo'n negen miljoen euro voor Nolito, die Vitolo moet vervangen. Laatstgenoemde vertrok na een heuse soap naar Atlético Madrid.

  De transfer van Nolito betekent ook slecht nieuws voor Izquierdo. De Bruggeling staat op het punt om te vertrekken bij Club. Sevilla toonde verregaande interesse in de Colombiaan, maar een verhuis naar Spanje zit er niet in voor Izquierdo.

  Plaats een reactie

  buck +2007
  zondag 16 juli 2017 om 10:27
  Zou hem graag bij AS Roma zien spelen
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  ketje55 +2099
  zondag 16 juli 2017 om 10:47
  Wie wil nu die plastieken croques???
  Vind ik leuk
  Geofpurple +2666
  zondag 16 juli 2017 om 17:22
  krijg zo stilaan het vermoeden dat die gewoon nie weg geraakt. Tenzij mss in de laatste transfersdagen tegen een zachter prijsje dan ze er nu voor willen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Geen droomtransfer Izquierdo? 'Spanjaarden kiezen voor landgenoot'