Belgische doelman maakt zich onpopulair bij NAC: 'Het gaat om geld'

Belgische doelman maakt zich onpopulair bij NAC: 'Het gaat om geld'

zaterdag 15 juli 2017 om 23:35

Hans Smulders, technisch manager van NAC Breda, vindt het jammer dat doelman Jorn Brondeel de overstap heeft gemaakt naar FC Twente. Wat hem betreft maakt de Belgische sluitpost daarmee geen stap vooruit. 

NAC huurde Brondeel afgelopen jaar van Lierse SK. "Brondeel werd hier op handen gedragen en wij wilden graag met hem verder. Dan gaat het om geld. Ik denk niet dat FC Twente een stap hoger is. Wij hebben het beter voor elkaar in alle stappen die nodig zijn om het droomdoel te halen: het vijfjarenplan en Europees voetbal", legt Smulders uit aan BN DeStem.

"Het enige dat wij in de concurrentiestrijd op dit moment niet kunnen bieden, is de best betalende zijn. Dat is een keus die een speler maakt", vervolgt hij. "Cyriel Dessers vond Utrecht in alle facetten groter: subtop, Europees voetbal en ook daar heeft hij een trainer die hem beter kan maken."

Plaats een reactie

Patfey +3585
zondag 16 juli 2017 om 01:36
Tja, als het je beroep is, speelt geld toch wel een rol. En Twente is nu toch ook geen slechte ploeg. Een wat zure reactie.
Vind ik leuk
zondag 16 juli 2017 om 06:08
Wellicht zegt smulders dit, omdat hij weet dat fctwente maar €65miljoen! Schuld heeft+megabedrag moet terugbetalen aan de belasting(+boete voor te laat betalen).....
Ofterwijl, ze kopen een doelman&aanvaller terwijl ze eigenlijk bijna failliet zijn!
Ook mogen ze de komende jaren nog geen europees spelen i.v.m de straf van de knvb! (financial fair play)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Belgische doelman maakt zich onpopulair bij NAC: 'Het gaat om geld'