Doorbraak: 'Nainggolan heeft besluit genomen over toekomst'

  Doorbraak: 'Nainggolan heeft besluit genomen over toekomst'

  zondag 16 juli 2017 om 00:00

  Opmerkelijk nieuws vanuit Italië: Radja Nainggolan zou namelijk in de komende dagen een nieuw contract tekenen bij AS Roma. Dat meldt Sky Sports.

  Inter hengelt al een tijdje naar de diensten van Nainggolan, het is zelfs bereid boven de vijftig miljoen euro te gaan voor de nochtans al 29-jarige middenvelder. Walter Sabatini, technisch directeur bij Inter, bekende recent nog dat er concrete interesse is. Kersvers Roma-trainer Eusebio Di Francesco liet echter al weten dat hij rekent op alle toppers die hij nu nog heeft. Mohamed Salah vertrok eerder deze zomer wel al naar Liverpool.

  Inter blijft kennelijk op zijn honger zitten, want Nainggolan is overtuigd: hij gaat een nieuw contract tekenen. Zijn huidige contract loopt nog tot 2020, maar zal worden opengebroken. Nainggolan kan bijtekenen aan sterk verbeterde voorwaarden.

  Lees meer over:Serie AAS Roma

  Plaats een reactie

  Patfey +4068
  zondag 16 juli 2017 om 01:38
  Het zou tijd worden dat ze hem dat verbeterd contract aanbieden. Voor de rest was het allemaal speculatie, echt weg wou hij niet, zeker neit naar Engeland, en welke ploegen (buiten Juventus, maar dat zat er niet in, zeker gezien zijn uitspraken) zijn echt beter in Italië?
  Vind ik leuk
  Tom♡rsca +244
  zondag 16 juli 2017 om 11:25
  Dat verbeterend contract ligt al even klaar maar nainggolan wou gewoon afwachten bij mijn weten dus ben blij dat hij eindelijk beslist heeft om bij tetekenen roma is gewoon de ploeg van nainggolan
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Doorbraak: 'Nainggolan heeft besluit genomen over toekomst'