Odjidja vertelt échte verhaal achter misgelopen transfer: Eén grote puinhoop

Odjidja vertelt échte verhaal achter misgelopen transfer: "Eén grote puinhoop"

zaterdag 15 juli 2017 om 22:30

Vadis Odjidja zet zijn reis door Europa verder, na een seizoen in Polen wordt het dit seizoen het Griekse Olympiakos. Nochtans had het ook helemaal anders kunnen lopen.

Odjidja kon ook tekenen bij Krasnodar, maar op het laatste nippertje ging die transfer niet door. Niet door de medische testen geraakt, zo luidde de eerste conclusie. Odjidja geeft echter aan dat dat niet het echte verhaal is. "Ik heb afgelopen seizoen 42 wedstrijden gespeeld zonder ooit geblesseerd te zijn. Geloof me, ik ben fit", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Odjidja haakte om een heel andere reden zelf af. "Het zit zo: de bedragen die ik kon verdienen bij Krasnodar, zouden een mens doen hallucineren (ongeveer 2 miljoen per jaar, red.). Maar ik had gewoon een slecht gevoel bij die club. Zeker toen ze op het einde nog zaken in het contract begonnen te veranderen. Het was één grote puinhoop. Daar wilde ik niet onder belanden."

Bovendien had hij ook het risico op een eenzaam bestaan in Rusland. "Un Rusland kunnen je vrienden en familie maar een verblijfsvergunning van negentig dagen aanvragen. Terwijl ik hen veel langer bij me wil hebben. Maar ik wil wel benadrukken dat Olympiakos altijd mijn eerste keuze is geweest."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Odjidja vertelt échte verhaal achter misgelopen transfer: "Eén grote puinhoop"