'Dury heeft geen zin in wachten, deadline voor Anderlecht'

  'Dury heeft geen zin in wachten, deadline voor Anderlecht'

  zaterdag 15 juli 2017 om 21:15

  Francky Dury en Anderlecht doen terug zaken met elkaar, dat is al gebleken met de overgang van Aaron Leya Iseka. Nu zou er ook interesse zijn in Idrissa Doumbia, maar dat dossier hoeft geen weken aan te slepen.

  Meer nog: Francky Dury heeft voor zichzelf duidelijkheid geschept in dit verhaal. Volgens La Dernière Heure wil hij dat Anderlecht dit weekend nog een beslissing neemt over een eventuele verhuur. Als Dury tegen zondagavond geen groen licht heeft gekregen, gaat hij meteen voor een andere piste.

  Een uitleenbeurt zou een goede oplossing zijn voor Doumbia, die door de zware concurrentie op het middenveld weinig speelkansen krijgt bij paars-wit. Zelf stuurde hij al aan op een definitief vertrek, maar daar komt niets van in huis. De Ivoriaan heeft nog vier jaar contract bij Anderlecht en bovendien gelooft de club nog steeds rotsvast in hem.

  Plaats een reactie

  juan +258
  zaterdag 15 juli 2017 om 21:34
  Zolang Weiler bij Anderlecht is, zal Idrissa niet mogen spelen. Gelooft Anderlecht jaren nog verder te gaan met Weiler, dan kunnen ze hem beter verkopen om hem na exodus Weiler voor heel veel geld terug te kopen.
  Vind ik leuk
  Mario_ +1028
  zaterdag 15 juli 2017 om 23:20
  Idd Weiler heeft kwaliteiten. Maar zijn omgang met jongeren.... Tegen eind seizoen zijn er allemaal weg.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Dury heeft geen zin in wachten, deadline voor Anderlecht'