Clubeigenaren waarschuwen Everton: Zou in strijd zijn met de regels

Clubeigenaren waarschuwen Everton: "Zou in strijd zijn met de regels"

15-07-2017 14:19

Swansea City is niet van plan Gylfi Sigurdsson voor minder dan 57 miljoen euro te verkopen. Naar verluidt heeft de club biedingen van 45 miljoen euro van Everton en Leicester City afgewezen.

De club van Kevin Mirallas lijkt de beste kandidaat om de IJslander van Swansea over te kopen, maar moet dan wel aan de eisen van de club uit Wales voldoen. "We gaan ons niet een beslissing laten opdringen totdat een club de waarde van deze speler betaalt", zeggen de Amerikaanse eigenaren Steve Kalpan en Jason Levien tegen de BBC.

De twee zakenmannen waarschuwen geïnteresseerde clubs ook dat ze niet moeten geloven dat ze al een deal met Sigurdsson hebben. "Dat zou natuurlijk in strijd zijn met de Premier League-regels", zeggen de eigenaren. Sigurdsson reisde deze week niet mee met de ploeg naar het trainingskamp in de Verenigde Staten omdat hij er niet met zijn hoofd bij is. "We hebben respect voor Gylfi als persoon en speler en we zijn optimistisch dat hij terugkomt op zijn besluit en alsnog komt", aldus Kaplan en Levien.