Even hield Genk opnieuw hart vast voor zwaar blessureleed, maar vals alarm

Even hield Genk opnieuw hart vast voor zwaar blessureleed, maar vals alarm

15-07-2017 13:51

KRC Genk kreeg vorig seizoen af te rekenen met heel wat blessureleed. Zo staan of stonden Nikolaos Karelis, Dante Vanzeir en Sébastien Dewaest langdurig aan de kant na een zwaar letsel. Op stage in Nederland gingen even opnieuw de alarmbellen af.

Na een duel met contact viel Leandro Trossard neer op de grond. Het jeugdproduct, één van de revelaties vorig seizoen, greep meteen naar de linkerknie. Albert Stuivenberg en co vreesden al voor het ergste, maar dat bleek gelukkig niet gegrond. De knie van Trossard werd stevig omwikkeld met tape en na zeven minuten met stabilisatieoefeningen kon hij de training weer hervatten, meldt Het Belang van Limburg.

Zo hoeft Genk de stage bij onze noorderburen niet af te sluiten met een domper. Zaterdag staat de laatste dag van het oefenkamp op het programma. Op wie Stuivenberg voorlopig nog niet kan rekenen, is Alejandro Pozuelo. Ook de Spanjaard kreeg aan het eind van het seizoen af te rekenen met blessureleed. Momenteel traint de spelverdeler nog individueel met de kinesist.