'Milan schakelt na Bonucci en Biglia alweer door: bod op spits van 100 miljoen'

'Milan schakelt na Bonucci en Biglia alweer door: bod op spits van 100 miljoen'

15-07-2017 08:36
2

Leonardo Bonucci en Lucas Biglia ondergaan zaterdag de medische keuring, maar dat betekent niet dat AC Milan op zijn lauweren rust. De Rossoneri onderhandelen met Torino over Andrea Belotti, die zomeraanwinst nummer elf kan worden.

Dat meldt Sky Sport Italia. Milan neemt daarmee nog geen gas terug, nadat vrijdag duidelijk werd dat Bonucci en Biglia de overstap maken naar het San Siro. De Milanezen hebben een bod gedaan van veertig miljoen euro plus Gabriel Paletta en M'Baye Niang op Belotti. Dat is echter nog ver verwijderd van de vraagprijs van Torino voor de aanvaller van liefst honderd miljoen.

De 23-jarige Italiaan heeft een ijzersterk jaar achter de rug in de Serie A. In 35 competitieduels scoorde hij 26 keer, waarmee hij als derde eindigde op de topscorerslijst achter Edin Dzeko en Dries Mertens. Belotti moet na Bonucci en Biglia de volgende topaankoop van Milan worden. Bonucci zou veertig miljoen kosten, terwijl Biglia voor naar verluidt zeventien miljoen de overstap maakt.

Eerder strikte Milan al Mateo Musacchio (18 miljoen), Ricardo Rodríguez (18 miljoen), Hakan Calhanoglu (22 miljoen), André Silva (38 miljoen), Andrea Conti (25 miljoen) en Antonio Donnarumma (1,5 miljoen). Fabio Borini en Franck Kessié werden bovendien gehuurd met een verplichte optie tot koop.