Vossen reageert op zware loting: Als je ziet wie ze allemaal kopen...

Vossen reageert op zware loting: "Als je ziet wie ze allemaal kopen..."

14-07-2017 13:42
2

Club Brugge kent zijn eerste tegenstander in de Champions League, en het is geen opwarmertje. Basaksehir werd vorig seizoen tweede in Turkije. Jelle Vossen verwacht een pittige ontmoeting.

Vossen is niet helemaal tevreden over deze loting. "Het is een lastige loting om twee redenen. Als je in de top drie kan eindigen in Turkije, dan heb je een heel goeie ploeg. We beginnen ook thuis, het zal daar een heksenketel worden in Turkije. Maar laten we hopen dat we die hier ook kunnen maken", vertelt hij op Sporza.

"Als je ziet welke namen daar spelen, wie ze hebben aangetrokken: dat bewijst dat het een heel grote ploeg is. Het zal zeker en vast niet gemakkelijk worden, maar we geven ons niet gewonnen. We gaan er alles aan doen om door te stoten."

Een fraai Europees parcours zou de fans in ieder geval ook een boost geven. "De Champions League is een geweldige surplus voor ons seizoen. Maar er wacht ons een lastige weg. Het is een ploeg met heel rijke eigenaars. Emmanuel Adeyabor speelt daar, ze hebben nu Gael Clichy aangetrokken. Ze hebben ook Eljero Elia van Feyenoord gekocht. Maar als we hier een goeie uitgangspositie kunnen bijeenvoetballen, zal het daar een hectische match worden."

Goed gevoel
Vossen is in ieder geval blij met de voorbereiding tot dusver. "Het klikt goed, ik heb een heel positief gevoel op dit moment. De eesre wedtsirjden zullen heel belangrijk zijn: als de resultaten meevallen geeft dat toch weer een extra dimensie. Maar ik ben heel tevreden met het niveau dat we nu op training laten zien. We moeten dat nu omzetten naar wedstrijden."